Ontdek de zekerheid van Centurion:
BEL 020-4861776 OF MAIL ONS

WAT IS JOUW PLEK IN HET TEAM?

NAAR DE VACATURES

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je opgenomen wordt in de groep? Een baan waar je blij wordt van jouw werkgever en jouw werkgever van jou? Wij hebben een plaats in het team voor je vrijgehouden! Bekijk welke vacature bij jou past.

Herken jij gevaar op gevoel?

Sommige instincten bezit je of niet. Als jouw nekharen overeind gaan staan wanneer je iets verdachts ziet, is jouw overlevingsgevoel goed. Als jouw zintuigen jou waarschuwen voor een gevaarlijke situatie, moet je luisteren en in actie komen.

Houd je van vrijheid en overzicht?

De mensen bij Centurion hebben veel overeenkomsten. Zoals behoefte aan vrijheid in het werk, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Bij Centurion kunnen wij orde scheppen in een chaotische situatie. Jij ook?

Werk je graag op bijzondere plekken?

Bij ons vind je de bijzondere opdrachtgevers met wie wij een relatie opbouwen. Unieke mensen en bedrijven die elke dag kiezen voor de Centurion-aanpak. Wij werken op plekken waar je anders niet komt.

Dan zoeken wij jou

Jij bent de stabiele factor die met passie elke dag het beste van zichzelf geeft. Jij bent de werknemer waar wij er veel meer van willen! Jij werkt niet voor Centurion, jij bent Centurion.

Naar de vacatures