Ontdek de zekerheid van Centurion:
BEL 020-4861776 OF MAIL ONS

Beveiliging

Beveiliging

Onze beveiligers zijn uw zekerheid. Beveiligen is echter niet de enige taak van de moderne beveiliger. Bezoekers van uw pand en medewerkers willen zich veilig én welkom voelen. Daarom hebben onze beveiligers ook uitgebreide hospitality-trainingen gevolgd.

Mobiele Surveillance

De mobiele surveillant van Centurion waakt over uw terrein, huis of bedrijf. Wij zijn binnen een half uur ter plaatse en onze surveillant is in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. U wordt met de modernste middelen op de hoogte gehouden op het tijdstip dat u wilt. Onze centrale houdt het overzicht op de melding totdat het pand weer veilig op alarm kan.

Coming Home service

Centurion Beveiliging introduceert de Coming Home Service. Een bewoner schakelt Centurion in om veilig thuis te kunnen komen. Het in 2019 in het leven geroepen Rapid Response Team van Centurion controleert ruim van tevoren de omgeving van de woning op verdachte omstandigheden. De surveillant staat in direct contact met de bewoner en kan tijdig alarmeren als het niet veilig is om thuis te komen.

Profiling

Centurion biedt ook specialisten die als profiler zijn opgeleid. Profiling is het inschatten van personen en gedragingen om een risiconiveau te bepalen. Door deze technieken toe te passen wordt afwijkend en mogelijk gevaarlijk gedrag snel opgemerkt zodat we direct kunnen handelen.

Onze aanpak

Onze aanpak

1. Analyse huidige beveiligingsdiensten en inventarisatie behoeften

Onze Register Security Expert doet een quickscan van uw opdracht en brengt in kaart wat er nodig is om uw opdracht goed uit te voeren. U geeft de focus en prioriteiten aan en wij maken de aanpak passend binnen het plan.

2. Werving, selectie en voordracht van medewerkers

Onze HR-afdeling maakt een functieprofiel van de mensen die het beste bij uw organisatie passen. Als deze mensen gevonden zijn, stellen wij ze aan u voor zodat u zeker weet dat er een goede match is. Vanzelfsprekend zorgt Centurion voor de juiste screening, training én begeleiding van de medewerkers.

3. Inwerk- en trainingsprogramma

Een goed begin is het halve werk. Wij zorgen ervoor dat de mensen goed zijn ingewerkt en maken hiervoor per locatie een trainingsprogramma. Er wordt een locatieverantwoordelijke aangesteld die de werkinstructies en het trainingsprogramma altijd up to date houdt.

Neem contact op

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt over onze diensten, of wanneer u een offerte wilt aanvragen, dan kunt u ons bereiken via: info@centurioncd.nl of via het contactformulier.

Of bel ons op nummer 020 486 1776