Ontdek de zekerheid van Centurion:
BEL 020-4861776 OF MAIL ONS

Beveiliging

Beveiliging

Centurion beveiligt 24/7 uw vastgoed, evenement of woonhuis. Onze professionals zijn betrouwbaar, handelen volgens vaste protocollen en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Wij zijn breed inzetbaar en ontzorgen u graag op het gebied van winkelcentra- of kantoorpandbeveiliging, alarmopvolging, en evenementbeveiliging. Service gaat bij ons hand in hand met veiligheid en daar zijn wij trots op. Elke opdracht krijgt een ervaren teamleider die altijd op de hoogte is. Een eeuwenoud overlevingssysteem dat nog steeds werkt!

Hospitality

Hospitality

Om uw gasten welkom te heten, kiest u voor mensen die gastvrijheid in hun bloed hebben. Professionals bij wie dienstbaarheid in het DNA zit en die er oprecht blij van worden om uw visitekaartje te zijn.

Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Centurion chauffeurs hebben allemaal hun eigen specialiteit. Immers, de taken van een directiechauffeur zijn anders dan die van een priv├ęchauffeur of tourmanager. Wij leveren u een passende expert, of het nou gaat om beveiligd rijden, begeleiding van artiesten of gewoon uw dagelijkse afspraken buiten de deur.

Neem contact op

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt over onze diensten, of wanneer u een offerte wilt aanvragen, dan kunt u ons bereiken via: info@centurioncd.nl of via het contactformulier.

Of bel ons op nummer 020 486 1776