Ontdek de zekerheid van Centurion:
BEL 020-4861776 OF MAIL ONS

Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Centurion chauffeurs hebben allemaal hun eigen specialiteit. Immers, de taken van een directiechauffeur zijn anders dan die van een privéchauffeur of tourmanager. Wij leveren u een passende expert, of het nou gaat om beveiligd rijden, begeleiding van artiesten of gewoon uw dagelijkse afspraken buiten de deur.

Flexibel & Waakzaam

Onze chauffeurs zijn niet alleen goed opgeleid in rijvaardigheid, maar ook flexibel en dienstbaar. Een Centurion chauffeur kunt u bijvoorbeeld ook voor een boodschap sturen of vertrouwelijke documenten laten bezorgen. Veiligheid is voor ons een tweede natuur en de chauffeur is alert, waakzaam en in staat om op te treden. Zijn doel is om samen weer veilig thuis te komen. De Centurion chauffeur is in bezit van een telefoon, creditcard en vervoer. Hij werkt geheel autonoom, en onze facturatieafdeling verzorgt administratie op maat.

Onze aanpak

Onze aanpak

Wij leveren altijd een passende expert. Als u een drukke binnenstad in moet, zoals Amsterdam of Brussel, zetten wij een chauffeur in die daar extra voor is opgeleid. Wilt u een chauffeur die meer opleiding en achtergrond heeft op het gebied van beveiligd rijden, dan selecteren wij een professional met het gevraagde profiel.

1. Analyse huidige chauffeursdiensten en inventarisatie behoeften

Wij hebben kennis op elk gebied van chauffeursdiensten en zijn met de tijd meegegaan. Graag luisteren wij naar uw verwachtingen van de chauffeur en de gewenste werkwijze. Onze expert doet u een op maat gemaakt voorstel.

2. Werving, selectie en voordracht van medewerkers

Wij werven een chauffeur met een bewezen staat van dienst die precies in het profiel past. Vanzelfsprekend stellen wij deze aan u voor en u kunt tegen gereduceerd tarief een kennismakingsrit afspreken. Na uw goedkeuring nemen wij de chauffeur in loondienst.

3. Inwerk- en trainingsprogramma

Inwerk- en trainingsprogramma Wij trainen al onze chauffeurs op het gebied van AED en EHBO. Wij zorgen er samen met u voor dat de chauffeur bekend is met uw bedrijf. Uitwisselen van het bedrijfsbeleid, noodzakelijke gegevens en persoonlijke wensen horen daarbij. Als er veel vaste bezoekadressen zijn, maakt de chauffeur zich het werkgebied eigen.

Neem contact op

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt over onze diensten, of wanneer u een offerte wilt aanvragen, dan kunt u ons bereiken via: info@centurioncd.nl of via het contactformulier.

Of bel ons op nummer 020 486 1776