Ontdek de zekerheid van Centurion:
BEL 020-4861776 OF MAIL ONS

WAT WIJ DOEN IS MENSENWERK

“Ik heb Centurion georganiseerd zoals het eeuwen geleden ook al werd gedaan. Mijn uitgangspunt is namelijk uw opdracht. En wat ervoor nodig is om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren.
Vanzelfsprekend zijn dat de beveiligers, hospitality hosts en veiligheidschauffeurs. Maar de backoffice is even belangrijk: onze managers, planners en degene die de facturen maakt. Iedereen is betrokken en bouwt graag mee aan een langdurige relatie.”

Snel kunnen schakelen is enorm belangrijk voor onze relaties. Onze 24/7 piketdienst heeft alle middelen en bevoegdheden om u snel van dienst te zijn. Het Rapid Response Team is boven de sterkte bemand en reageert op elke melding.

Verantwoordelijkheidsgevoel, plichtsgetrouwheid, dienstbaarheid. Kernwoorden die bij alle mensen van Centurion passen. Door bewezen loyaliteit heeft Centurion naam gemaakt. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Door een groot bedrijf klein te organiseren blijven relaties en werknemers mensen en geen nummers. Bij Centurion staan wij dicht bij onszelf en dat merkt u doordat de mensen persoonlijker betrokken zijn bij het werk en de relatie. Waar men in een grote organisatie op kan gaan in de massa, wordt bij Centurion alles opgemerkt en besproken. De lat is hoog gelegd en wij zijn niet snel tevreden.

Scherp onder elke omstandigheid

Organisatie

Luisteren, leren en aanpassen. Dat zijn de peilers van Centurion. Daarom is Centurion juist in 2010, een internationale zware tijd, sterk gegroeid. Wij werken efficiënt om de tarieven laag te houden. En als partner geven wij aan waar u op kunt besparen. Dat is bouwen aan een relatie voor lange termijn.
Centurion wil graag een goede werkgever zijn en de mensen de nodige aandacht geven.

Wij begrijpen als geen ander dat iedereen een gebalanceerde hoeveelheid werk nodig heeft en gemakkelijk privézaken wil regelen. Een tevreden werknemer zal dat uitstralen op zijn werk en ook met onze werknemers gaan wij een langetermijnrelatie aan.